FORESTA 001
FORESTA 002
FORESTA 003
FORESTA 004
FORESTA 005
FORESTA 006
FORESTA 007
FORESTA 008
FORESTA 009
FORESTA 010

BAYAN LEPAS

PENANG

FORESTA

Located in Bayan Lepas, obscuring itself amongst the bustling city of Penang. The purpose of this design is to use natural colored materials while utilizing the sky light to help amplify the overall ambience of the room to give it a soothing and relaxing vibe.

 

With the uses of a concrete wall finishing, the eclectic finish provides a timeless attraction of what would otherwise be an empty wall. Combining this feature wall with a carpet of a similar colour shade, the natural shades envelope the entire room to accentuate the accessories. The embedding of circular furniture and accessories helps to soften the overall excessive edges and sleek lines.

| Property size: 800sqft |

| Project Type: Residential |

| Designed by Hera Concept Studio |

| For more info, kindly reach us at hera.conceptstudio@gmail.com |